Bița Urbană 2020

Eveniment

Bița Urbană 2020

A doua ediție a evenimentului de încurajare a mersului pe bicicletă Bița Urbană va avea loc între 7 și 13 septembrie 2020.

După succesul primei ediții, din 23 iunie 2019, echipa Casei de lângă Sinagogă avea planuri mari pentru 2020, dar a trebuit să le regândim din cauza pandemiei de SARS-COV2, cu siguranța participanților ca prioritatea numărul zero.

Am decis ca evenimentul de o zi, cu tură ciclistă inclusă, să se transforme într-un eveniment tip concurs de o săptămână, la care invităm toți medieșenii, mici sau mari, să iasă pe două roți cât mai des: către școală, la serviciu, la cumpărături, în oraș etc.

Evenimentul se adresează atât celor care scot bicicleta la plimbare 365 de zile din 365, cât și celor care au nevoie de un pretext pentru a bicicli mai mult.

Mai jos aveți Regulamentul participării la Bița Urbană 2020 și formularul de înscriere în concurs.
Hai la pedalat!

Regulament Bița urbană 2020

Regulament Bița Urbană 2020
Pentru a participa la concursul Bița Urbană trebuie să respecți următoarele reguli:

 1. Să completezi corect formularul de mai jos
 2. Să vii la Sinagogă să îți ridici kitul de participare (numere de înmatriculare pentru concurs, stickere, broșură cu regulile de participare și reguli de circulație preventivă) conform informațiilor din mailul primit ulterior înscrierii. Vei primi o zi și un interval orar pe care avem rugămintea să le respecți, ca să evităm grupurile mari de persoane.
 3. Să respecți regulile de circulație și să folosești echipament de protecție (cască)
 4. Să ieși cu bicicleta în săptămâna Bița Urbană (7 – 13 septembrie)
 5. Să îți înregistrezi fiecare tură cu o aplicație dedicată (de ex.: Strava, Relive)
 6. Să postezi pe conturile personale de social media (Facebook sau Instagram, dar să fie cel introdus în formular) trei fotografii diferite (selfie-uri, dar nu e obligatoriu), făcute în zile diferite și în spații diferite, împreună cu hashtag-ul #bitaurbana(ex: pe drum spre job, în parcarea jobului, în oraș, la cumpărături)
 7. Să ne trimiți în intervalul 14 – 15 septembrie, la [email protected], screenshot-uri/înregistrări cu ieșirile pe bicicletă. E important să reiasă din imagini numărul de kilometri parcurși de fiecare dată.

Cei care vor strânge cei mai mulți kilometri vor primi mici premii, care vor fi acordate pe data de 18 septembrie, după etapa de jurizare.

Premii

 • ochi de pisică
 • insigne
 • trofee personalizare pentru următoarele categorii:
  • Premiu pentru bicicletă cea mai țanțoșă
  • Premiu cel mai tânăr ciclist
  • Premiu cel mai senior ciclist
  • Premiul pentru cel mai bun selfie
  • Premiul cei mai mulți km parcurși – „Pedala de aur” – care se va acorda pentru fiecare de categorie de vârstă

Categorii de vârstă:

Mini: 3 – 13 ani
Junior: 14 – 17 ani
Adult: 18 – 59 ani
Senior: 60+ ani

Etapele concursului:

Perioada de înscriere: 24 august – 7 septembrie
Perioada de pedalat/concurs: 7 – 13 septembrie
Perioada de jurizare: 14- 17 septembrie
Premiere: 18 septembrie

Formularul de înscriere

  Prin bifarea căsuței sunteți de acord ca datele voastre să fie colectate de Asociația Fanny Baumel/Casa de lângă Sinagogă cu scopul de a vă confirma participarea la evenimentul Bița Urbană și de a vă comunica informații înainte, în timpul și după eveniment. Datele voastre nu vor fi împărtășite cu alte entități. La sfârșitul evenimentului puteți cere ca datele voastre să fie șterse, trimițând un mail la [email protected]

  Galerie foto

  Bița Urbană 2019

  Dorești să primești informații despre proiectele noastre?

   Vom procesa datele dv. personale furnizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.